Proizvodi Artikli
Poslovnice O nama Galerija Vesti Kontakt
ULTRA® Proizvodnja opreme i sredstava za građevinarstvo: razređivači, sprej boje, samolepljive trake, silikoni...
COLORFLEX® veliki asortiman rastvarača za upotrebu u štamparskoj industriji, farmaciji, medicini, hemijskoj industriji...
PLASTON® proizvodnja masterbača-širok izbor rešenja za razne namene u industriji kablova, ambalaže, elektro i auto industriji...
 
Kontakt
Gornji Milanovac
+381 32 722-350
e-mail: office@s-group.rs

Poslovnica Niš
tel: +381 18 55-00-00
e-mail: niss@s-group.rs

Poslovnica Novi Sad
tel: +381 21 479-12-20
e-mail: novisad@s-group.rs

Magacin Beograd
tel: +381 11/349-36-05
 
 
 
 
 
.O nama

Preduzeće "S-GROUP" je osnovano 04. 01. 1999. godine. U početku je to bila maloprodaja boja i lakova koja je vrlo brzo počela da radi i poslove veleprodaje. Prateći tržišna kretanja počinje sa razvojem veleprodaje i distribucije boja i lakova na teritoriji Republike Srbije. Da bi se uspešno bavili tim poslom konstantno se investira u infrastrukturu, vozila i kadrove.

Kako je preduzeće tržišno orjentisano, sa svojim partnerima, kupcima i dobavljačima u kontinuitetu gradi dobre poslovne odnose i stalno unapređuje kvalitet usluga koje kupci očekuju.

Osnovni cilj i zadatak preduzeća je da svojim partnerima obezbedi što širi arosortiman proizvoda po najpovoljnijim tržišnim uslovima kako bismo zadovoljili krajnjeg kupca i time zajednički postigli cilj.

S-GROUP
.Veleprodaja
Na osnovu dobijenih porudžbina od kupaca koje stižu telefonom, faksom ili e-mailom, komercijalisti u najkraćem mogućem roku pripremaju naloge za utovar robe i iste prosleđuju magacinskoj službi koja robu tovari na unapred planirana vozila i za unapred ugovorene pravce. Cilj je da roba što pre stigne do kupca, a to je u proseku do 2 radna dana od dana porudžbine.  
.Transport
Zahvaljujući razgranatoj mreži poslovnica i velikom broju dostavnih vozila S-GROUP je u mogućnosti da do potrošača na teritoriji Srbije dostavi robu u najkraćem mogućem roku.

Svi poručeni proizvodi biće kvalitetno i sigurno prevezeni do potrošača za 48 sati od vremena poručivanja. Kontaktirajte naše komercijaliste i dogovorite vreme i mesto preuzimanja robe.
 
 
 
S-GROUP® 2015 © sva prava zadržana
Imena S-GROUP®, ULTRA®, COLORFLEX® i PLASTON® kao i logotipi su registarski zaštitni znaci preduzeća S-GROUP d.o.o.