DYNA

CLEAR 3000
FAST ANTISCRATCH

Dynacoat Clear 3000 Fast Antiscratch je brzosušivi lak savršen za male reparacije i manje ploče. Optimizovan za manje brze reparacije i niže temperature, on nudi kombinaciju izgleda završne obrade dobrog kvaliteta ivelike brzine sušenja.
Lako mešanje i primena
Zbog veoma dobrog raspršivanja i prilagođenosti osnovnim bojama na bazi rastvarača i na bazi vode, Clear 3000 Fast Antiscratch je jednostavan za upotrebu. Kompatibilnost sa herterima Universal i Flexi Hardeners lakirerima nudi kontrolu i fleksibilnost za brzo i efikasno postizanje profesionalnih rezultata.
Povećane brzine sušenja
Clear 3000 Fast Antiscratch se suši brzo na 20°C i suv je od prašine za samo 15 minuta. Time se značajno smanjuje rizik od grešaka kao što je prodiranje prašine, što smanjuje vreme potrebno za poliranje. Popravljeni delovi su spremni za rukovanje za tri sata. Pored toga što nudi dobre performanse pri sušenju na vazduhu, ovaj fleksibilni brzosušivi proizvod je pogodan i za upotrebu u komorama za raspršivanje sa cirkulacijom vazduha nadole.

s-group

CLEAR 5000
HS

Pogodan za razne primene pri popravkama, uključujući male reparacije, popravke višestrukih ploča i kompletno ponovno lakiranje, Clear 5000 HS nudi fleksibilnost u radu, u kombinaciji sa Dynacoat herterima i razređivačima, kako bi savršeno odgovarao uslovima radionice.
Željeni rezultat iz prvog pokušaja Clear 5000 HS koristi klasičnu razmeru mešanja od 2:1 + 10 – 20%. Lako se nanosi a lakireri mogu da rade pouzdano i odmah postignu vrlo dobre rezultate kod popravki. Clear 5000 HS ima dobra svojstva pri poliranju, što smanjuje vreme, troškove rada i materijale potrebne za završetak popravke, čime se povećava efikasnost i profitabilnosti za vlasnike auto-lakirnica.
Jednostavna primena, kratko vremena izvetravanja i konzistentan, ravnomeran finiš čine Clear 5000 HS omiljenim lakom kako lakirera tako i radnika u autolakirnicama. Klijenti će uživati u dugotrajnom finišu uz dobru otpornost na ogrebotine.

s-group

CLEAR 6000
HS ANTISCRATCH

Dizajniran kao univerzalno rešenje za popravke, Clear 6000 HS Antiscratch obezbeđuje visoko-kvalitetnu završnu obradu preko svih Dynacoat osnovnih boja na bazi rastvarača i na bazi vode. Bilo da vršite male reparacije, višestruke popravke na pločama ili kompletno ponovno lakiranje, izaberite lak kome možete verovati u okruženju bilo koje auto-lakirnice

s-group

CLEAR MATT

Clear Matt je dvokomponentni mat lak usklađen sa VOC-om koji je idealan za repliciranje OEM filma smanjenog sjaja.
Preciznost količine sjaja
Može se mešati u potpunosti sa Flexi Hardeners i Thinners ili Dynacoat Clearcoats 3000 Fast Antiscratch i 6000 HS Antiscratch, kako bi se postigao poseban željeni nivo sjaja za bilo koju određenu situaciju. Izgled filma visokog kvaliteta, uključujući efekte atraktivnog svilenkastog sjaja, moze se kreirati uz minimalan napor.
Brzina i fleksibilnost
Lako ga je naneti u samo dva sloja, sa kratkim vremenom izvetravanja od 5–10 minuta. Zahvaljujući izboru različitih Flexi Hardeners, može da se prilagodi za različite uslove nanošenja, kako bi se lakirerima dala sloboda i samopouzdanje.

s-group

ANTIGRAVEL

Dyna zaštita donjih delova karoserije 1K smeša (spremna za nanošenje) za zaštitu karoserije od udara kamenčića. Postojan, ali elasičan sloj idealan kao zaštita protiv rđe, vode i soli. Proizvod visokog kvaliteta i brzog vremena sušenja. Proizvodi se u beloj, sivoj i crnoj boji. Ako je potrebno, preko njega se direktno može naneti završna boja.

1K PRIMER

Univerzalna siva jednokomponentna podloga u spreju koja pruža brzinu i kvalitetu. Jednostavno je protresite i koristite za primenu na reparaciji manjih delova ili oštećenje od udara kamenčića.

2K EPOXY PRIMER
 

Dvokomponentni epoksidni premaz za reparaciju automobila i komercijalnih vozila. Pogodan je završne radove, poliesterske kitove, punioce za prskanje poliestera, čelik, aluminijum, laminate, drvo i šperploču.

THINNER
FAST STANDARD SLOW

Univerzalni akrilni razređivač

Akrilni razređivač, koji se koristi u bazi, akrilu, bezbijnom laku, fileru, tj. Jedan razređivač za sve prozvode.

Fast razređivač je se koristi na temperaturama ispod 20 stepeni.

Standard razređivač je se koristi na temperaturama od 20-25 stepeni

Spori razređivač se koristi na temperaturama iznad 25 stepeni.

HARDENER
FAST STANDARD SLOW

Brzi učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizoda. Koristi se u vremenskim uslovima kad je temperatura niža od 20 stepeni, kad se materijali brzo suše.

Standardni učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kad se temperatura kreće u intervalu od 20-25 stepeni.

Spori učvršćivač se koristi u setu sa lakovima i pastama u mix sistemu. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se kad je temperatura viša od 28 stepeni, kada se materijali sporo suše.

HARDENER FLEXI
FAST STANDARD SLOW

Hardener Flexi fast-brzi učvršćivač koji se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizoda. Koristi se u vremenskim uslovima kad je temperatura niža od 20 stepeni, kad se materijali sporo suše.

Hardener Flexi medium učvršćivač koji se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se u vremenskim uslovima kad se temperatura kreće u intervalu od 20-25 stepeni.

Hardener Flexi slow-spori učvršćivač koji se koristi u setu sa lakovima 3000 antiscrech, 6000 i 2K Topcoat PRO acryl. Dodaje se u zavisnosti od proizvoda. Koristi se kad je temperatura viša od 28 stepeni, kada se materijali brzo suše.

FILLER HB 4+1
 

Dynacoat punilac HB 4 + 1 za razne vrste popravaka pre bojenje automobila, pruža idealno pripremljenu površinu.

Standardni odnos mešanja 4:1 čini proizvod prikladan za upotrebu za svakodnevne zadatke bez potrebe za dodatnom obukom.

Sa debljinom od 70 do 90 mikrona po sloju Filer HB 4 + 1 je idealno rešenje za nanošenje na velike površine. Uklanja nepravilnosti. Obezbedjuje glatku premazu spremnu za dalju obradu za veoma kratko vreme.

Isporučuje se u setu sa DYNA FILLER 4+1 HARDENER-om.

s-group

FILLER HB 5+1
 

Dynacoat Filler HB 5 + 1 kombinuje visoku snagu punjenja, maksimalnu svestranost nijansi sive kako bi brzo prekrila bazu zahvaljujući tri opcije boja (crna, siva i bela).

Ova baza osigurava tvrde slojeve debljine 80-100 mikrona i savršeno je za punjenje velikih površina i uklanjanje nepravilnosti površine.

Osigurava izvrsno prijanjanje na baze bazirane na vodu i bazama Dynacoat.

Isporučuje se u setu sa DYNA FILLER 5+1 HARDENER-om

s-group

FILLER 6100 DUO

Dynacoat Filler HB 5 + 1 kombinuje visoku snagu punjenja, maksimalnu svestranost nijansi sive kako bi brzo prekrila bazu zahvaljujući tri opcije boja (crna, siva i bela).

Ova baza osigurava tvrde slojeve debljine 80-100 mikrona i savršeno je za punjenje velikih površina i uklanjanje nepravilnosti površine.

Osigurava izvrsno prijanjanje na baze bazirane na vodu i bazama Dynacoat. Isporučuje se u setu sa DYNA FILLER 5+1 HARDENER-om.

s-group

POLYESTER PUTTY GLASS FIBRE

Dyna poliesterski kit sa fiber vlaknima. Poliesterski kit sa fiber-glas vlaknima za popunjavanje i zatvaranje istrulelih delova na kariseriji. Pogodan za nanošenje na čist metal. Dyna poliesterski kit sa fiber vlaknima. Poliesterski kit sa fiber-glas vlaknima za popunjavanje i zatvaranje istrulelih delova na kariseriji. Pogodan za nanošenje na čist metal.

POLYESTER PUTTY PLASTIC

Dyna kit za plastiku. Poliesterski dvo-komponentni kit za popunjavanje površinskih pukotina i neravnina na plastičnim delovima pre završnog lakiranja. Odlikuje ga dobro prijanjanje na svim plastikama kao i fleksibilnost i elastičnost. Dizajniran je za sve plastične delove na vozilima.

POLYESTER PUTTY MULTIFILL

Dyna univerzalni kit za sve metalne površine. Univerzalni cement kit dizajniran za popunjavanje neravnina na karoseriji vozila. Može se koristiti na čeliku, pocinkovanom limu i aluminijumu, što se vidi i iz samog naziva – Polyester Putty Multifill, za multi tipove površina. Odlikuje se izuzetno lakom obradom.

2K TOPCOAT PRO ACRYL

Dvokomponentna akrilna boja za automobile opremu i komercijalna vozila. Pogodna za sve vrste reparacija. DYNA 2K TOPCOAT PRO je visokog sjaja i dobre postojanosti. Mogućnost velikog broja nijansi boja.

s-group

2K BASECOAT PRO

BASECOAT PRO je sistem završne boje na bazi rastvarača. Napravljen je od najnovijih pigmenata. Omogućuje jednostavno pravljenje svih nijansi boja automobila sa malim brojem tonera.

s-group

POLYESTER PUTTY UNIVERSAL

Za punjenje udubljenja i neravnina. Dvokomponentni poliesterska kit za ispunu površinskih nepravilnosti automobila pre bojanja. Može se koristiti na različitim metalne podloge. Nešto grublja granulacija olakšava punjenje udubljenja. Lako se nanosi i brusi.