Lesonal

BASECOAT SB

Jednokomponentna baza za upotrebu u uređaju za mešanje. Pruža mogućnost za kreiranje široke palete boja, uključujući i metalik boje, bisernih i homogenih boja. Proizveden na osnovu najnovijih istraživanja na području tehnologije završnih premaza pruža jednostavnost upotrabe i izvrsno usklađivanje boja. Dizajniran za lakiranja putničkih automobila, ali i pogodan za laka privredna vozila. Uključuje ceo niz komplementarnih proizvoda i osigurava primenu u različitim radnim uslovima i za različite vrste rada. Lesonal Basecoat SB od vodećeg svetskog proizvođača auto boja Akzo Nobel pruža visok kvalitet i jednostavan je za korištenje.

MULTI THINNER

Univerzalni razređivači za razređivanje boja i lakova Lesonal.

Serija razređivača Lesonal Multi Thinner pruža mogućnost za kvalitetnu popravku u širokom spektaru radnih uslova. Brzi razređivači za razređivanje boja i lakova Lesonal. Brzi razređivača Lesonal Multi Thinner Fast pruža mogućnost za kvalitetnu popravku u širokom spektaru radnih uslova uz brže susenje premaza.

UNIVERSAL HARDENER

Da bi ste bili sigurni u kvalitetnu popravku, morate koristiti i kvalitetni učvršćivač. Lesonal Universal Hardener pruža kvalitetno učvšći-vanje premaza u svim uslovima rada i daje premazu potrebnu čvrstinu. U zavisnosti od spoljnje temperature koristićete i odgovarajući učvršćivač. Garancija na kvalitet proizvoda i u setu se daje samo prilikom korišćenja pravilnog odnosa mešanja kao i korišćenja originalnih proizvoda.

TOPCOAT HS 420

Dvokomponentni 420 g / l akrilni površinski sistem. Dvokomponentni, visoko kruti poliester akrilni mašinski premaz sa izvrsnom završnim sjajom. Dostupan u širokom rasponu osnovnih boja. Dizajnirano za obnavljanje automobila.

2K HIGH BUILD FILLER GREY

Dvokomponentni univerzalni temeljni površinskipremaz za upotrebu u reparaciji automobila. Primer 2K High Build Filler može se brusiti i vrlo se brzo suši, sa visokom moći punjenja i može se nanositi i u debelom sloju. 2K High Build Filler je dostupan u dve varijante boja: siva i crna.

2K UNIVERSAL PLASTIC PRIMER

Dvokomponentni temeljni premaz za plastične delove. Prajmer za sušenje na vazduhu izuzetno prijanja na plastične delove automobila, osim mekog poliuretana.

LESONAL 2K HS EXTRA CLEAR

2-komponenta bezbojni lak dizajniran posebno za premaze visokog sjaja. Mešanje sa učvršćivačemi univerzalnim razređivačem Lesonal MultiThinner u razmeri 2:1 +10-15% Daje izuzetan izgled završnog filma sa dugotrajnom garancijom kvaliteta. Vreme sušenja do 45 minuta na 60 °C