Sikkens

AUTOWAVE MM

Vrhunski vodeni basecoat

Sikkens Autowave na vodenoj bazi je basecoat visokih performansi. Koristeći najnoviju tehnologiju vodeni Sikkens Autowave je u skladu sa evropskim VOC standardima.

Basecoat Autowave obezbeđuje izvrsnu pokrivenost i kontrolu nanosa. Mora se koristiti sa specifičnim Sikkens lakom koji štiti životnu sredinu. Superioran izbor za postizanje optimalnog usklađivanja boja.

AUTOCLEAR 2.0

Autoclear 2.0 nudi sve što je potrebno da aktivno upravljate procesom čišćenja vašeg svakodnevnog poslovanja uzimanjem u obzir radnog opterećenja, vrste popravaka i troškova energije. Ekikasnost procesa osigurana je podešavanjem nekoliko važnih parametara tokom čitavog radnog postupka: mešanjem, primenom, sušenjem, rukovanjem nakon sušenja i poliranja.

Autoclear 2.0 je savršen za sve vrste popravki, uključujući manje popravke. Njegova brza i jednostavna primjena znači da ćete uvijek dobiti odličan protok i savršeno nivelisanje. Štedi vrijeme mešanja i otpad, budući da se bilo koji preostali deo može koristiti za neki drugi posao.

AUTOCLEAR 2.0 HARDENER

Očvršćivač za novi Sikkens Autoclear 2.0 lak. VOC-kompatibilan dvokomponentni sistem čišćenja, koji je razvijen za optimalna svojstva primene putem Autowave.

AUTOCLEAR LV SUPERIOR

Superiorni lak za sve popravke i uslove primene. Ovaj proizvod obuhvata sve veličine popravki optimalnog kvaliteta u svim uslovima primene. Osigurava visoki sjaj za Sikkens Autowave.

ACTIVATOR WB

Aktivator na vodenoj bazi za aktiviranje baze upotrebljivo za sve veličine popravki pri standardnim uslovima primene na približno 25 ° C i više s relativnoj vlažnosti vazduha između 20% i 80%.