NOVOL

UNISOFT

s-group

UNISOFT - Kit pogodan za vrlo širok spektar upotrebe. Primenljiv u debelim slojevima te je odličan za popunjavanje velikih šupljina. Stvara mekanu površinu, pogodan i za ručno i mašinsko brušenje. Vrlo dobro prijanja na različite podloge, uključujući i pocinkovani čelik. Vrlo elastičan, što smanjuje rizik od pucanja, čak i kada se primenjuju na velikim površinama. Brzo se suši smanjuje vreme popravke.

FIBER

s-group

FIBER - Kit ojačan staklenim vlaknima. Zahvaljujući velikoj količini dugih vlakana proizvod ima vrlo visoku mehaničku čvrstoću i dobra svojstva za popunjavanje. Njegova slaba fleksibilnost i teško brušenje ograničava njegovu primenu na malim površinama. Dobro prijanja na aluminijum, čelik i stare slojeve boje. Preporučuje se brušenje istog dana.

FIBER MICRO

s-group

FIBER MICRO - kit pojačan staklenim vlaknima. Zahvaljujući fleksibilnoj polietilenskoj smoli i kratkim vlaknima ima veću elastičnost od FIBER-a i osigurava veliku mehaničku čvrstoću. Svojstvo laganog brušenja čini ga pogodnim za primenu i na velikim površinama. Vrlo dobro prijanja na sve površine uključujući galvanizirani čelik. Služi kao stabilizator površine. Mikro vlakna prave unutrašnju konstrukciju koja sprečava potanjanje i ne ostavlja rupice i vazdušne čepove.

SOFT PLUS

s-group

SOFT PLUS - Multifunkcionalni poliesterski kid. Odlično prijanjanje na različite podloge, kako u tankim, tako i u debelim nanosima. Izuzetno laka obrada. Nakon primene je izuzetno glatke površine. Smanjuje potrebno vreme za brušenje.

MULTILIGHT

Višenamenski poliesterski kit za punjenje i doradu. Zahvaljujući posebnim punilima koje sadrži, gustina proizvoda je oko 40% niža u poređenju sa standardnim kitovima. Dodatne prednosti ovih kitova su glatke površine nakon nanošenja, suve površine i vrhunski tretman.

s-group

ALU

s-group

ALU - Sadrži aluminijum u prahu. Najčešće se koristi za reparaciju metalnih površina. Nanošenja na svim tipovima metala i sa mogućnošću debljeg nanosa na velikim površinama.

PROFISOFT

s-group

PROFISOFT - Multifunkcionalni git široke primene. Odlikuje se veoma lakim nanošenjem na velikim površinama u kombinaciji sa finim gitom. Otporan na pucanje. Za nanošenje debelog sloja preporučuje se više premaza.

PASTE ZA POLIRANJE

s-group

FINISH

s-group

FINISH - Ekstra fini git sastavljen od finih punioca, namenjen za male popravke na metalnim površinama. Odlikuje ga glatka površina. Lako se brusi finim brusnim papirom, čime se postiže perfektna završna površina bez rupica.

1K

s-group

1K - Jednokomponentni akrilni završni git. Koristi se u finalnoj verziji rada za uklanjanje sitnih nepravilnosti na površini pre farbanja. Nanositi u veoma tankom sloju i preporuka je brusiti sa vodobrusnim papirom visoke granulacije.

BUMPER FIX

s-group

BUMPER FIX kit za meku plastiku. Koristi se popunjavanje i ispunu plastičnih delova. Izuzetna elastičnost omogućava nanošenje i u debljim slojevima. Lako se brusi i daje glatku površinu.

COBRA Truck Bedliner

s-group

COBRA Truck Bedliner - 2K poliuretanska smola na bazi teksturiranog zaštitnog sloja. Ekstremna mehanička čvrstoća, otpornost na ogrebotine. Štiti od nepovoljnih vremenskih uslova, benzina, ulja, vode i soli. Zvučna zaštita. Sastav protiv klizanja. Crna kao standard; dostupan u pigmentiranoj verziji.

GRAVIT 600 ANTIGRAVER

s-group

GRAVIT 600 - Antigravel je jednokomponentni proizvod na bazi sintetičkih smola. Stvara izdržljivi, elastični sloj otporan na oštećenja od kamenja. Štiti od korozije, benzina, ulja, vode i soli. Ne sadrži nikakve primese asfalta ili bitumena. Takođe upija zvukove i vibracije.

GRAVIT 620

s-group

GRAVIT 620 - PU jednokomponentna zaštita sa veoma izdržljivim i elastičnim filmom. Moguće je farbanje nakon sušenja bilo kojim akrilnim lakom. Preporučuje se da se nanosi četkom.

GRAVIT 630

s-group

Gravit 630 je jednokomponentna brzo-očvršćavajući proizvod. Kao rezultat hemijske reakcije sa vlagom iz vazduha formira čvrst i elastičan premaz . Zahvaljujući svojim svojstvima ne razliva se čak i u debelom sloju . Ne skuplja se i ne puca . Otporan je na vodu i atmosferske uticaje. Jedini izuzetak je manja tolerancija na UV svetlost.

GRAVIT 640

s-group

GRAVIT 640 - jednokomponentna zaštita na bazi voska. Izuzetna prilikom zaštite od korozije. Penetrira vrlo dobro i pomaže u zaštiti od vode i soli kao i u eliminisanju i sprečavanju vlage. Koristi se za unutrašnje delove vozila.

GRAVIT 660

s-group

GRAVIT 660 - Zaštita na bazi bitumenske smole i kaučuka. Ovaj premaz daje odličnu mehaničku, zvučnu i antikorozivnu zaštitu. Nanosi se na donje delove karoserije. Ostaje mekan nakon sušenja što mu daje odlične mehaničke karakteristike i sprečavanje pucanja. Ne može se prebojavati.

PLUS 700

s-group

PLUS 700 - Sretstvo za povećanje adhazije. Jednokomponetni prajmer koji se nanosi pištoljem. Proizvod povećava adhaziju prajmera i akrilnih ili poliuretanskih premaza na raznim materijalima, najlešče na plastici.

PLUS 710

s-group

PLUS 710 - Kit koja se sastoji od poliesterske smole, učvršćivača i staklenih vlakana. Formira kruti sloj sa veoma dobrim mehaničkim svojstvima i može se koristiti za popravku velikih oštećenja nastalih korozijom. Može se koristiti za popravku metalne ili plastične površine . Kada očvrsne, može da se brusi da se postigne dovoljno glatka površina.

PLUS 720/730

s-group

PLUS 720 POLIESTRE RESIN je proizvod za ručno laminiranje. Sadrži strukturnu poliestersku smolu uz dodatak prikladnih katalizatora. Upotrijebite 50% benzoil peroksidne paste kao učvršćivača. Proizvod je namenjen za popravke velikih oštećenja i zarđalih delova karoserije od metalnih ploča i laminata, kao i brodova, jahti i kamp prikolica. Dobijeni premaz ima vrlo dobro prijanjanje na podlogu. PLUS 730 Namenjen je laminiranju poliesterskom smolom. Staklena podloga garantuje ravnomerno pojačanje laminacije u svim smerovima.

PLUS 750

s-group

PLUS 750 je proizvod koji značajno skraćuje vreme sušenja i otvrdnjavanja dvokomponentnih akrilnih i poliuretanskih proizvoda. Preporučuje se posebno za korišćenje na niskim temperaturama i visokoj vlažnosti vazduha.

PLUS 760

s-group

PLUS 760 ANTI SILIKONSKI ADITIV - sredstvo koje sprečava rupe i šupljine koje se javljaju nakon kontaminacije površina silikonom ili podmazivanjem. Ako se na prvom premazu boje pojave šupljine, primenite drugi s PLUS 760

PLUS 770

s-group

PLUS 770 sredstvo za povećanje elastičnosti - plastifikator za akrilne i poliuretanske proizvode koji je prvenstveno namijenjeno za upotrabu na plastičnim delovima. Proizvod sprečava pucanje i lomljenje premaza / punila i premaza na elastičnim i deformabilnim elementima. Takođe se može koristiti za elastičnost premaza na metalnim elementima izloženih udarima kamenčića (npr. prednja deo vozila, hauba i sl.).

PLUS 780

s-group

Odmašćivač PLUS 780 je mešavina organskih rastvarača koji omogućava čiščenje površine od različitih vrsta prljavštine(masti, silikona, ulja....). Koristi se kao osnovni antisilikonski odmašćivač.

FLASH 900

s-group

FLASH 900 - strukturni završni sloj je jednokomponentni termoplastični proizvod namenjen primjeni s pištoljima za rasprskavanje. Pokrovni premaz je proizvod brzog sušenja s vrlo dobrom finalnom tvrdoćom i finom teksturom koja imitira plastiku.

FLASH 910

s-group

FLASH 910 -akrilni jednokomponentni premaz za plastične površine u crnoj mat boji. Odlikuje se izuzetno brzim sušenjem s tim da ne daje dugotrajnost kao dvokomponentni proizvodi. Preporuka - nanos pištoljem.

THIN 850

s-group

Thin 850 je mešavina rastvarača. Primenjuje se za razređivanje svih akrilnih lakova. Proizvodi se u tri verzije: brzi, standard i spori, što omogućava da se koriste odgovarajući razređivači u zavisnosti od temperature rada i veličine popravke.

THIN 870

s-group

Thin 870 je mešavina rastvarača. Primenjuje se za razređivanje baza. Proizvodi se u tri verzije: brzi, standard i spori, što omogućava da se koriste odgovarajući razređivači u zavisnosti od temperature rada i veličine popravke.

THIN 890

s-group

Thin 890 je posebni razređivač dizajniran za otklanjanje optičke razlike između starog i novog premaza. Koristi se za razeđivanje svih završnih bezbojnih lakova.

UBS Antigravel

s-group

UBS Antigravel je jednokomponenti proizvod na bazi sintetičkih smola. Stvara izdržljivi, elastični sloj otporan na oštećenja od kamenja. Štiti od korozije, benzina, ulja, vode i soli. Ne sadrži nikakve primese asfalta ili bitumena. Takođe upija zvukove i vibracije.

BEZBOJNI LAK Anti Scretch

s-group

KLARLACK 400 je akrilni bezbojni lak otporan na grebanje. Ima dobru tečljivost i kratko vreme sušenja . KLARLACK 400 daje visok sjaj premazu sa visokim stepenom završne tvrdoće. Ovaj proizvod je kompatibilan sa većinom komercijalnih premaza na vodenoj bazi. Otporan na UV zračenja.

PROTECT 310

s-group

PROTECT 310 dvokomponentni akrilni špric kit za primenu sa pištoljem na bazi akrilne smole. Zahvaljujući visokoj viskoznosti pri nanošenju može se primeniti u vrlo debelim slojevima, savršeno ispunjava čak i velike ogrebotine i nepravilne površine. Veoma dobro prijanja na različite podloge. Zahvaljujući visoko kvalitetnim smolama i specijalnim aditivima, obezbeđuje dobru antikorozivnu zaštitu i izolaciju između poliester materijala i akrilnih boja. Mešanjem bele sa crnim bojama mogu se dobiti sve nijanse sive na odgovarajućoj skali.

PROTECT 320

s-group

PROTECT 320 - VHS filer nove generacije na bazi veštačkih sintetičkih punioca i smole. Fini veštački sintetički punioci pravilnog oblika omogućavaju bolje potanjanje i umanjene riseve, i daju glatku površinu bez riseva pogodnu za prebojavanje svim vrstama akrilnih boja i lakova. Oslikuje ga velika brzina sušenja. Veoma se lako brusi. Pogodan je za brze popravke.

PROTECT 330

s-group

PROTECT 330 Univerzalna akrilna ispuna. Debljina suvog sloja i svojstva ispune zavise od razređivača koji se koristi. Ima vrlo dobra svojstva prijanjanja na različite površine i zahvaljujući visokom kvalitetu smola i posebnih aditiva osigurava antikorozivnu zaštitu i formira zaštitni sloj između poliesterskih materijala i akrilnih boja. Sadrži u sebi procenat epoksida koji pomaže u zaštiti od korozije.

PROTECT 340

s-group

PROTECT 340-je antikorozivni premaz na bazi polivinil-a.Odličnom adhezijom omogućava izuzetnu antikorozivnu zaštitu i zaštitu prilikom oštećenje. Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa špric gitom Protect 310 ili 330. Odnos mešanja je 1:1

PROTECT 360

s-group

PROTECT 360 Antikorozivni sloj koji osigurava odličnu zaštitu čeličnih površina zahvaljujući vrlo kvalitetnim smolama i antikorozivnim aditivima. Koristi se za obnovu karoserija starih vozila kao i za autobuse i teretna vozila. Odlikuje ga vrlo dobra svojstva prijanjanja na različite površine i odlična svojstva začepljenja. Epoksidna smola je pet puta bolji izolator od akrilnih smola. Kao izolator na svim obojenim metalima meša se 1:1 sa herterom 5950, sušenje 45 min.

PROTECT 370

s-group

PROTECT 370 je jednokomponentni akrilni špric kit. Nanosi se sa pištoljem i kao aerosol u dozatoru . Zbog niskog stepena prijanjanja na metale i bez antikorozivnim svojstvima primenjuje se uglavnom na starim premazima . Glavna prednost Protect 370 je kratko vreme sušenja ( posebno kao aerosol). Značajno skraćuje vreme popravke .

PROTECT 380

s-group

PROTECT 380 - Poliesterski kit za špricanje. Formira savršeno glatki sloj čak i kada se primenjuje na glatke površine. Nanosi se pištoljem sa otvorom dizne 1.8. Obavezno se boji akrilnim prajmerom. Nanosi se u dva puna sloja. Tečni cement ekspres brzi, jedinstven koji suši za 90 min na temperaturi od 20 stepeni.

NOVAKRYL 570

s-group

NOVAKRIL 570 - akrilni bezbojni lak otporan na grebanje. Veoma je jednostavan za primenu, dobro prijanja i brzo suši, što olakšava popravku i skraćuje vreme popravke ako se nanosi u spreju . Njegova tvrdoća, visoki sjaj, UV stabilnost i otpornost na klimatske uslove garantuje odličan izgled i trajnost premaza . NOVAKRIL 570 je kompatibilan sa svim bazama dostupnim na tržištu . Razredjivanje 20%. Meša se sa učvršćivačem H5120 kojeg nudimo u fast i standard varijanti.

NOVAKRYL HS 2+1

s-group

NOVAKRYL 2+1 HS je bezbojni akrilni lak sa velikim sadržajem čvrstih čestica. Njegova tvrdoća, visoki sjaj, UV stabilnost garantuju odličan izgled i trajnost premaza. Razredjivanje od 5 do 10%. Meša se sa učvršćivačem H5120 kojeg nudimo u fast i standard varijanti.

NOVAKRYL 540

s-group

Novakril 540-extra brzi bezbojni lak. Koristi se za manje i brze popravke zbog ubrzanog vremena sušenja. Razredjivanje od 10-20%. U komori je film suv za 20 minuta. Moguće ga je nanositi na sve vrste-tipove boja. Odnos mešanja je 2:1 sa posebnim herterom 5140 u pakovanju od 0,5 lit.

NOVAKRYL 580

s-group

NOVAKRYL 580 - akrilni lak koji ima visok sadržaj čvrste materije i veoma je otporan na ogrebotine. Velika čvrstoća, otpornost na UV zrake i otpornost na vremenske uslove garantuju veliku izdržljivost, dok sjaj osiguravaju odličan izgled boja. Preporučuje se debljina primenom jednog i po sloja. Zavisno od uslova primene može se koristiti sa sporim, standard ili brzim učvršćivačom.

NOVAKRYL 590

s-group

NOVAKRYL 590 - akrilni lak s otpornošću na ogrebotine. Karakteriše ga visok sadržaj čvrstih čestica, veća fleksibilnost. Visok sjaj, UV stabilnost i otpornost na vremenske uslove garantuju odličan izgled i izdržljivost premaza. Primena u samo jednom i po premazu. Novakryl 590 osigurava kratko vreme popravke. Novakryl 590 je kompatibilan sa svim bazama dostupnim na tržištu. Zavisno od uslova primene može se koristiti sa sporim, standard ili brzim učvršćivačom.

SPREJ

s-group

Structure Topcoat spray 500ml

Strukturni sprej-dekorativni sprej sa izuzetnim pokrivnim mogućnostima i stvara teksturu imitacije plastike. Koristi se za različite površine.

Plastic Primer spray 500ml

Plastic prajmer-podloga za plastiku. Nanosi se pre upotrebe špric gita ili poliester gita.

Control Spray spray 500ml

Control sprej-Brzi sprej za detektovanje neobradjenih površina prilikom nanošenja gita ili špric gita.

Antigravel spray 500ml

Sprej antigravel-zaštita u spreju za nepristupačne porvšine na bazi sintetičkih smola. Koristi se za zaštitu od ulja, benzina, vode, soli. U ponudi je u crnoj boji.

Acrilic Primer spray 500ml

Akril prajmer- brzi špric git u spreju. Koristi se kao podloga pre nanošenja boje i odlikuje ga izuzetan kvalitet. Ne izaziva reakciju na nanošenje baze.

Clearcoat spray 500ml

Clearcoat-brzi bezbojni lak u spreju. Koristi se za male površine i brze popravke.

Wheel Sprey spray 500ml

Whell sprej-brzi sprej za felne. Odlikuje ga visoka otpornost od vode, benzina i ostalih atmosferskih uticaja.

Acrylic Topcoat spray 500ml

Acrilic Topcoat plastic-sprej za plastiku u boji crna i crna mat. Najčešće se koristi za branike

Cavity Wax spray 500ml

Vosak sprej-zaštitni vosak za unutrašnje površine.

Paint Remover spray 500ml

Vosak sprej - zaštitni vosak za unutrašnje površine. Sprej za odstranjivanje boje.PU TRAKA za zaštitu

s-group

Poliuretanska pena za punjenje uglova između vrata, motora i kabine i za maskiranje. Lako se prilagođava profilu zbog čega se može koristiti na svim tipovima vozila. To skraćuje vreme i poboljšava kvalitet obavljenog posla. Obezbeđenja kvalitetno zaptivanje vrata i nivelisanje oštre granice premaza.

DVOSTRANO LEPLJIVA TRAKA

s-group

Koristi se uglavnom u automobilskoj industriji za montažu lajsni, logotipa, itd. Otpornosa na atmosferske uslove, so, vodu, UV zračenja i temperature od - 40°C do + 90°C.
Dostupna u dimenzijama: 6, 9, 12, 15, 19 mm

SUNĐERI ZA POLIRANJE

s-group

Koriste se za poliranje svih vrsta Novol lakova. U zavisnosti od potrebe možete koristiti meki sunđer, sunđer srednje tvrdoće ili tvrdi.
Dostupni u verzijama: VELCRO 150x50mm iM14 150x50mm.

CEDILJKA 190 μm

s-group

Papirna cediljka za jednokratnu upotrebu sa umetkom najlona koristi se za uklanjanje mehaničkog zagađenja od boja i premaza pre farbanja.

ANTISTATIK KRPA

s-group

Antistatik krpa je napravljena od tkanine koju karakteriše dobra provodljivost, koji omogućava da se ukloni elektrostatički elektricitet sa površine automobila tokom rada. Viskozna površina platna omogućava uklanjanje prašine i istovremeno ne ostavlja tragove na kolima.

PAPIR ZA ZAŠTITU

s-group

Univerzalni papir za zaštitu površina automobila. Gladak. Biorazgradiv.
Dostupan u dimenzijama: 60 cm x 280m i 90 cm x 280m