Plaston masterbač

 
s-group
 

BELI I CRNI MASTERBAČ

Beli masterbač proizvodimo sa različitim koncentracijama TiO2 i u različitim podtonovima (mlečni, zaplavljeni i sivi podton).

Crni masterbač proizvodimo sa različitim koncentracijama najfinijih pigmenata koji i sa malim procentima doziranja daju odlično obojenje krajnjem proizvodu. Širok asortiman ovih proizvoda vam nudi izbor idealnog rešenja za proizvodnju folija, cevi ili standardnih brizganih proizvoda.

MASTERBAČ U BOJI, SA ADITIVIMA I EFEKTIMA

U saradnji sa vama svakodnevno stvaramo nove masterbače u najrazličitijim nijansama i sa raznim efektima za proizvodnju prehrambene ambalaže, za kozmetičku i farmaceutsku industriju, poljoprivrednu i građevinsku industriju, kao i za proizvodnju plastike za kućnu upotrebu i dekoraciju životnog prostora.

Odgovarajući na vaše specifične zahteve obogaćujemo se novim iskustvima, a višegodišnja tradicija I hiljade gotovih receptura garancija su da ćemo za vas pronaći optimalno i najekonomičnije rešenje u najkraćem roku.

PLASTON PELD – SIGURAN PROIZVOD

Kroz konstantnu edukaciju naših saradnika, sertifikovane standarde kvaliteta, interne i eksterne kontrole, istraživanje i razvoj, kao i posvećenost svih članova našeg tima, do vas stiže PLASTON PELD masterbač koji je zdravstveno ispravan i standardnog kvaliteta.